Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Birourile unui producator de usi pentru garaj.

20 Mai 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Fiind vorba de unul dintre cei mai importanti producatori de usi de garaj din regiune, ar fi de la sine inteles sa ne imaginam un birou care seamana cu o hala de productie si plina de muncitori.

Adevarul va surprinde pe multi, deoarece MCA Grup, isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie de peste 2.000 de metri patrati, un spatiu de birouri si un show-room de peste 700 de metri patrati in care lucreaza peste 100 de angajati.

Din 2007 birourile companiei, situate pe soseaua spre Giurgiu, sunt la o distanta de 10 minute de mers cu masina dinspre Bucuresti. Din cei circa 100 de angajati ai companiei aproximativ 30 de angajati lucreaza in zona de birouri (management, marketing si vanzari) si alti 70 de oameni in productie.

Pentru amenajarea biroului s-a apelat la un arhitect, care a ales culorile, mobilierul si decoratiunile interioare. Sediul se afla intr-o zona linistita, cu aer curat, aproape de centrul Bucurestiului – 25 de minute pana in centrul orasului.

Sediul companiei este impartit pe doua nivele, unul fiind reprezentat de activitatea de birou, la etajul superior fiind amplasat showroom-ul MCA Grup, locul unde clientii sau partenerii companiei pot vedea noile produse lansate sau cele aflate in stoc.

Dedicati muncii de zi cu zi, compania incurajeaza relaxarea. Angajatii relaxati muncesc mai cu spor, motiv pentru care spun reprezentantii companiei ca vor lua in calcul montarea unor aparate pentru sport sau a unei incaperi cu canapele si televizor.

Pe langa birourile departamentului de marketing si vanzari (open-space) si cel al managementului, sediul MCA Grup dispune si de trei sali de sedinta de maximum 8 persoane, iar una pentru aproximativ 30 de persoane.

Sursa text & foto: Wall-street.ro

Actualizat: 20 Mai 2014
COMENTARII