Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Birourile Mondelez Romania, fosta Kraft Foods din Pipera, Bucuresti

30 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Un nou concept interesant de amenajare a birourilor, vine de aceasta data din Romania, de la Mondelez Romania, fosta Kraft Foods, producatorul cafelei Jacobs si al ciocolatei Poiana. Birourile companiei sunt in cadrul unui complex din zona Pipera, Bucuresti. In urma cu patru ani compania a reamenajat spatiul dupa conceptul de “homey”, astfel incat fiecare dintre cei 281 de angajati sa se simta ca acasa.

Spatiul pe care isi desfasoara activitatea angajatii Mondelez Romania este de aproape 1.600 mp, configurat incepand cu 2010 in functie de cerintele de business ale angajatilor sai: spatii de sedinta, conferinte sau tele-presence. Acest concept de “homey”, recreaza atmosfera de “acasa”, cu canapele, tapet, tablouri, perdele, covoare si lampadare.

“Avem zece sali de conferinta, dintre care doua sunt sali de dimensiuni mici, adaptate discutiilor 1 la 1, dar si sali dedicate teleconferintelor sau sedintelor cu tele-presence. In denumirea acestor sali am fost inspirati de marcile noastre: Jacobs, Poiana, Tassimo, Milka, Poiana, Oreo, Belvita, Barni. Pentru proiectele de anvergura unde cream echipe inter-departamentale avem o sala speciala care, de fiecare data, preia numele proiectului”, explica Doina Cavache, corporate affairs manager Mondelez Romania pentru Wall-Street.ro.

Dimensiunea salilor de conferinte coincide cu marimea brandului, in sensul ca cea mai mare este sala Jacobs, urmata de Poiana, Milka si Tassimo.

Mondelez Romania este prezenta pe piata locala din anul 1994 cu un portofoliu de marci precum Jacobs, Nova Brazilia, Tassimo, Milka, Poiana, Africana, Lu Pepito, Lu Pim’s, Barni, Oreo, Tuc, Belvita. Compania este lider pe piata ciocolatei, a cafelei si biscuitilor dulci cu brandurile Milka, Jacobs si Belvita.

Sursa: Wall-street.ro

Actualizat: 30 Aprilie 2014
COMENTARII