Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Birouri cochete și în locuințele cu spațiu mai puțin generos

11 Iulie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Spațiul în casă este de multe ori o problemă, mai ales dacă trebuie să ne amenajăm și un birou. Chiar dacă nu suntem obligați să lucrăm de acasă, un birou pe care să ne așezăm laptopul sau calculatorul este mult mai comod decât statul în pat sau pe canapea. Fie că citim sau scriem pe blog, sau pur și simplu căutăm informații online, statul la un birou este mult mai productiv decât cu laptopul în brațe.

Iată cum putem amenaja un birou în locuințele cu spațiu mai puțin generos.

Aveți debara?

De obiocei reușim să transformăm debaraua într-un adevărat depozit, în care uităm de multe ori lucruri pe care nu le mai folosim niciodată. Cel mai bine este să facem puțină curățenie, să triem "uneltele” pe care le avem, să păstrăm numai cele pe care chiar le folosim și restul să le donăm. Cu spațiul odată eliberat ne putem apuca de treabă: pentru că locul este mai îngust putem înlocui clasicul birou cu o etajeră mai lată, alăturăm un scaun confortabil și câteva rafturi, iar biroul este gata!

Birou sau noptieră?

Clasica noptieră poate fi înlocuită cu o măsuță în culoarea mobilei de dormitor, astfel păstrăm eleganța încăperii și ne bucurăm de un spațiu mai mare unde vom avea loc pentru lucru la laptop, pentru lampa de citit, cărțile preferat și chiar și o oglindă.

Biroul în spațiile de îmbinare ale pereților

Dacă avem spațiu suficient la îmbinările pereților, atunci îl putem transforma într-un birou. Putem cu ușurință să renunțăm la obiectele de decor pentru a da acestor spații o utilitate cu adevărat importantă.

Locul de sub scara interioară este mereu un spațiu util pe care îl putem fructifica, de ce să nu îl transformăm într-o zonă de lucru?

Sursa: ideipentrucasa.ro

 

Actualizat: 11 Iulie 2016
COMENTARII