Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Banca Transilvania practică un avans ipotecar diferențiat față de celelalte bănci, oferindu-le o nouă soluție celor care doresc să achizitioneze prima locuință

18 Mai 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Banca Transilvania a crescut avansurile la creditele ipotecare, dar segmentează clienții în functie de prima locuință și stabileste un plafon diferențiat de finanțare a acestora. Avansul crește nesemnificativ pentru clientul care dorește să cumpere prima sa locuință, iar suma împrumutată nu depășește 125.000 euro.

"BT a decis să îi susțină, în continuare, pe cei care doresc să achiziționeze prima locuință prin stabilirea unor condiții de avans mai relaxate. Astfel, în cazul achiziției de locuințe, noile intervale de avans pentru credite imobiliare, încep de la 20% în cazul persoanelor care achiziționează prima locuință și ajung până la 35%, în funcție de moneda și tipul garanției", anunță banca într-un comunicat.

În cazul împrumuturilor în lei, care nu se încadrează în condițiile de primei locuințe și în limita a 125.000 euro, avansul cerut este de 25%. In cazul imprumuturilor in euro, avansul standard porneste de la 30%.

Noile cerințe ale Băncii Transilvania sunt valabile de luni, 16 mai, și se aplică doar creditelor pentru care se înregistrează cereri începând cu respectiva dată.

 

Actualizat: 18 Mai 2016
COMENTARII