Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Banca Transilvania anunta programul de conversie a creditelor in franci elvetieni de la Volksbank: comisioane restituite si o reducere de 22,5%.

07 Aprilie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Problema creditelor pentru locuinte, in franci elvetieni, a fost subiect de discutie de ceva timp si multi proprietari de locuinte au asteptat o minune, pentru a putea continua sa-si plateasca ratele bancare.

Odata cu preluarea Volksbank de catre Banca Transilvania, sperantele multora au crescut, insa se pare ca nu au fost in zadar.

foto: exclusivnews.ro


Programul de conversie a creditelor in franci elvetieni acordate de Volksbank prevede eliminarea comisionului de risc, restituirea comisioanelor abuzive percepute clientilor sub forma unei scaderi a soldului creditului si aplicarea unei reduceri de 22,5%, a declarat pentru wall-street.ro Omer Tetik, CEO-ul Bancii Transilvania, imediat dupa semnarea documentelor care incheie oficial procesul de preluare a Volksbank.

In plus, Banca Transilvania va oferi o reducere de 22,5% pentru clientii care au credite in franci elvetieni la Volksbank, dupa ce in prealabil se va face conversia la cursul valutar actual. "Abordarea personalizata va fi in unele cazuri. De exemplu, in cazul creditelor speculative aceasta reducere poate sa fie mai mica. Reducerea totala va fi diferita in functie de comisionul de risc, pentru ca unii clienti au platit la inceputul creditului acest comision, iar ulterior banca nu a mai perceput comisionul".

Banca Transilvania anunta si faptul ca va prelungi cu o luna perioada in care cursul la creditele in franci elvetieni ale Volksbank ramane inghetat, in conditiile in care aceasta masura expira in 17 aprilie.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 07 Aprilie 2015
COMENTARII