Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Balta Lamaitei din Freidorf va dispune de un parc ecologic cu sezlonguri si rate salbatice.

03 Iulie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Cartierul Freidorf din Timisoara va beneficia de o noua imagine, cu mult imbunatatita. Dupa o investitie de aproape jumatate de milion de euro, in zona va aparea un parc cu luciu de apa, sezlonguri, rate salbatice si peste, conform reprezentantilor Primariei Timisoara.

Balta Lamaita va fi cea care va beneficia de o transformare totala,  investia ridicandu-se la 2,1 milioane de lei, plus TVA. Specialistii din cadrul primariei au inceput deja demersurile pentru licitatie.

“In cadrul acestei lucrari, pe o suprafata de circa 1 hectar se vor reface aleile si zonele verzi, se va imbunatati calitatea apei prin colectarea apelor pluviale provenite de la unele din blocurile din vecinatate. De asemenea, va fi amenajata o zona de agrement si una de recreere si odihna. Vor fi diverse aparate pentru copii, vor fi banci [...]. Pe stalpi vom avea montate corpuri de iluminat prevazute cu celule fotovoltaice”, a explicat primarul Nicolae Robu pentru OpiniaTimisoarei.ro.

Toata apa din Balta Lamaita va fi filtrata, iar la final va ramane un luciu de apa, zona fiind amenajata cu un ponton, cu bancute, sezlonguri si o zona de recreere cu table de sah. Pentru cei mici se va pune la dispozitie fel de fel de echipamente de joaca si aparate pentru sport.

Odata semnat ordinul de incepere al lucrarilor, noul loc de relaxare din Freidorf ar urma sa fie deschis in 8 luni. Anul acesta insa, reprezentantii primariei au alocat doar 400.000 de lei, urmand ca restul banilor sa fie prinsi in bugetul anului 2015.

Sursa text& foto: OpiniaTimisoarei.ro

Actualizat: 03 Iulie 2014
COMENTARII