Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

BCR Banca pentru Locuinte finanteaza restaurarea si reabilitarea caselor traditionale romanesti prin credite in lei cu dobanda fixa de 5% pe an

30 Septembrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

BCR Banca pentru Locuinte, dezvolta impreuna cu Asociatia Monumentum si Global Heritage Fund un proiect special pentru finantarea accesibila a restaurarii si amenajarilor (reabilitare) caselor traditionale. 

Proiectul Asociatiei Momentum de a prezerva fondul construit traditional este acum realizabil datorita acestui parteneriat cu BCR Banca pentru Locuinte si Global Heritage Fund. Proprietarii de la sate nu au resursele financiare sa sustina un proiect de autorizare,  iar BCR BpL a renuntat la obligativitatea obtinerii unei autorizatii la accesarea creditului din partea proprietarilor aceasta ramanand doar la nivel de recomandare.

Asociatia Monumentum va verifica propunerile de interventie si va oferi consultanta gratuita proprietarilor.

Solutia financiara a BCR Banca pentru Locuinte pentru proprietarii acestor case este un credit special in lei, cu dobanda fixa de 5% pe an pe toata perioada creditului. Banca nu percepe comision la acordarea creditului si nici in cazul rambursarii anticipate. De asemenea, evaluarea imobilului adus in garantie si asigurarea de viata sunt, de asemenea, gratuite.

Creditele speciale de restaurare BCR BpL sunt credite in lei si cu dobanda fixa. De exemplu, pentru un proiect de restaurare de 9.000 lei, clientul plateste lunar intre 60 – 70 lei pe o perioada de circa 14 ani. in plus, daca economiseste in prealabil clientul obtine toate avantajele contractului de economisire - creditare – dobanda si prima de stat, reprezentand 25% din suma economisita (cel mult echivalentul in lei a 250 Euro/an.)

Creditele speciale pentru restaurarea caselor traditionale pot fi incheiate cu BCR BpL direct in sucursalele si agentiile Bancii Comerciale Romane (BCR), precum si prin reteaua de distributie proprie a BCR BpL, respectiv prin forta directa de vanzare si prin partenerii BCR BpL.

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 30 Septembrie 2014
COMENTARII