Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Avantajele achiziționării unui apartament într-un ansamblu rezidențial

12 Iulie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Într-un oraș în continuă dezvoltare cum este Timișoara, liniștea și spațiul au devenit nevoi de bază a celor care doresc să își cumpere o locuință. CORALES vă propune o gamă variată de proiecte rezidențiale, care pot răspunde cu succes nevoilor dumneavoastră. Situate în zonele de sud și nord ale orașului, noile construcții oferă apartamente cu 2 și 3 , cu camere spațioase și terase generoase, ce permint amenajări ingenioase care pot aduce un plus nevoii dumneavoastră de relaxare și deconectare de la cotidian.

Există multiple avantaje în ceea ce privește achiziționarea unui apartament într-un ansamblu rezidențial proaspăt construit: totul este NOU, locația este de obicei EXCLUSIVISTĂ, oferind LINIȘTEA și INTIMITATEA mult râvnită, iar poate cel mai important avantaj, este ocazia să ne punem imaginația la muncă în ceea ce privește finisajele și decorurile pe care le putem alege în voie pentru a ne simți cu adevarat “ACASĂ”.

CORALES garantează alegerea potrivită a locuinței dumneavoastră! Știm că bugetul cumpărătorilor noștri este de multe ori limitat așa că încercăm să oferim șansa tuturor la achizitionarea locuinței mult dorite, astfel vă punem la dispoziție o gamă variată de imobile noi, ce cu siguranță se pot ridica la așteptarile dumneavoastră din punct de vedere al raportului calitate - pret. Totodată, tocmai din dorința de a sprijinii clienții noștri punem la adispoziția acestora proiecte rezidențiale în EXCLUSIVITATE, iar COMISIONUL este 0%.

Verifică întreaga ofertă aici

Pentru că satisfacția și siguranța unei decizii corecte este importantă pentru noi, punem la dispoziția clienților experiența noastră de peste 12 ani pe piața imobiliară din Timișoara, oferind celor interesați de oferta noastră, asistență pe toată durata demersurilor de achiziție a locuințelor, inclusiv de natura juridica și financiar-bancară.  

Actualizat: 12 Iulie 2016
COMENTARII