Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Atenție, șoferi! Restricții rutiere în zona Iulius Mall până la sfârșitul lunii august

18 Iulie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Se deschide un șantier nou în nordul Timișoarei, în zona Iulius Mall. Reprezentanții primăriei impun restricții rutiere până la sfârșitul lunii august. Vor fi amenajate patru benzi de circulație pe strada din spatele mallului.

Potrivit oficialilor Primăriei Timișoara, Comisia de circulație a aprobat mai multe restricții rutiere în zona Iulius Mall, pentru modernizarea străzii din spatele complexului comercial: str. Episcop V. Lăzărescu – Calea Sever Bocu – Calea Aradului.

„Modernizarea cuprinde trei sectoare: 1 – amenajare Calea Sever Bocu între intersecția cu Calea Aradului și Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație, dintre care două pentru trafic urban și una pentru accesul vehiculelor în incinta mall Openville, 2 – amenajare Calea Sever Bocu între accesul principal la Cimitirul Eroilor și intersecția cu strada Antenei (girația din zona Galeria 1), cu patru benzi de circulație, câte două pe sens și 3 – amenajare strada Lăzărescu, din intersecția cu Calea Aradului până la accesul principal la Cimitirul Eroilor, cu trei benzi de circulație în sens unic pe direcția spre Calea Aradului”, transmit reprezentanții instituției de pe C.D. Loga.

Specialiștii din primărie susțin că lucrările de modernizare impun noi reglementări ale circulației rutiere și pietonale pe durata șantierului. Astfel, circulația rutieră pe str. Sever Bocu spre centrul civic nu suferă nicio modificare. Pe sensul dinspre centrul civic însă, către Sever Bocu, se închide circulația rutieră, care va fi deviată din intersecția Consiliul Europei, în două variante: Piața Consiliul Europei – Inel 2 – Bd. Antenei și Piața Consiliul Europei – Calea Aradului – strada Amurgului.

„Traficul pietonal pe Calea Sever Bocu, între Piaţa Consiliul Europei și strada V. Lăzărescu, se va desfăşura pe o singură parte, cea vestică spre blocuri, pe lângă centrul bancar pe trotuarul existent. Pe strada V. Lăzărescu, traficul pietonal va fi doar pe partea nordică a străzii, pe trotuarul existent, care se menţine. Trecerea de pietoni actuală, dinainte de mall – zona centrului bancar – se relochează în zona staţiilor RATT, iar pe segmentul de trotuar de pe partea mallului, între fosta trecere şi noua trecere de pietoni nu se va mai putea circula”, mai spun cei din primărie.

Restricțiile de circulație intră în vigoare începând de joi, 20 iulie, de la primele ore ale dimineții, și vor fi valabile până în 31 august.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 19 Iulie 2017
COMENTARII