Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Atenție șoferi! Calea Girocului se transformă în șantier cu regim închis

06 Septembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

De săptămâna viitoare șoferii vor folosi trasee ocolitoare pentru a tranzita localitățile Timișoara și Giroc. Mai exact, vor începe intervențiile la carosabil pentru lărgirea la patru benzi a Căii Girocului. Așadar, bucata de strada pe care se va lucra efectiv va fi închisă complet, de la strada Musicescu până la ieșirea din oraș.

Se vor introduce următoarele trasee alternative:

Pentru intrarea în Timișoara a fost pregătită cu ajutorul primăriei Giroc o stradă ce face legătura cu strada Gospodarilor. Aceasta este paralelă cu Calea Girocului și se întinde până la strada Musicescu, de unde traseul poate fi continuat normal, făcând stânga pe Calea Martirilor.

Cei care vin dinspre oraș, circulând spre localitatea Giroc, la intersecția Căii Martirilor cu strada Musicescu vor face dreapta, apoi stânga pe strada Cehov, paralelă cu Girocului, până la intersecția cu strada Apicultorilor unde vor face stânga până la drumul spre Giroc.

Tronsonul de la strada Lidia (n.r. Mareșal Constantin Prezan) până la ieșirea din oraș ar trebui să aibă patru benzi de circulație, piste pentru biciclete și trotuare noi. Traseul pentru bicicliști va fi însă întrerupt pe alocuri, pentru că lățimea străzii nu permite piste continue. Potrivit proiectului, vor fi reamenajate și intersecțiile Calea Martirilor – strada Mureș și Calea Martirilor – strada Gavril Musicescu.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 08 Septembrie 2016
COMENTARII