Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Asteptarea a meritat. In curand se reia si circulatia dinspre Aleea FC Ripensia spre Bulevardul Corneliu Coposu

18 Iunie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Dupa multe luni de asteptare si inarmati cu multa rabdare, in curand, soferii se vor putea bucura de un trafic mai lejer, reprezentantii Primariei Timisoara luand in calcul deschiderea circulatiei si dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Corneliu Coposu, pe langa noul pasaj din zona Michelangelo, in decurs de o luna. Iar la mijlocul verii, primarul Nicolae Robu estimeaza ca se va putea circula pe bulevardul Coposu si in celalalt sens de mers.

„Vrem ca in urmatoarele saptamani sa deschidem circulatia si spre bulevardul Corneliu Coposu, de pe FC Ripensia. Se lucreaza acolo in prezent. In paralel, se va finaliza partea dinspre Bega a pasajului, tot pe Coposu, astfel incat sa putem da drumul la circulatie, pe langa pasaj, pe ambele sensuri. Deci, se va putea circula dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Corneliu Coposu la dreapta, estimez ca in termen de aproximativ o luna, la mijlocul lui iulie, si dinspre Coposu la dreapta spre Podul Michelangelo, probabil in prima saptamana a lunii august”, a declarat, marti, Robu pentru Tion.ro.

Traficul in zona Michelangelo – Piata Leonardo da Vinci a fost redeschis partial la finele saptamanii trecute pe relatia Nord-Sud, pe varianta finala.

In prezent se poate circula dinspre bulevardul Michelangelo, dinspre centru, spre strada Cluj, spre Spitalul Judetean, respectiv dinspre Aleea FC Ripensia spre centru sau spre Cluj.

Lucrarile la pasaj continua. Proiectul pe fonduri europene trebuie finalizat in aceasta toamna, la sfarsitul lunii septembrie.

Proiectul privind amenajarea Complexului Rutier Michelangelo cuprinde realizarea unui pasaj rutier subteran pe relatia bulevardul Corneliu Coposu – bulevardul Vasile Parvan si reabilitarea Podului Michelangelo, cea de-a doua lucrare fiind finalizata.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 18 Iunie 2014
COMENTARII