Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Artista Christine McConnell si-a transformata casa in monstru, doar cu polistiren, vopsea si creativitate

31 Octombrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Si iata ca inca o sarbatoare americana este importata peste tot in lume. Dupa Valentine's Day, Halloween este cea mai in voga sarbatoare internationala putem sa ii spunem deja, deoarece peste tot in lume oamenii se mascheaza pentru a primi bomboane si pentru a sarbatorii cea ma inspaimantatoare noapte din an.

Decoratiunile si costumele de Halloween au devenit o traditie peste tot in lume, in special printre tineri. Pentru a provoca reactii surprinzatoare, unii aloca bugete mari, in timp ce altii, mai creativi, investesc doar rabdare. Cu niste placi de polistiren si putina vopsea, o americanca a reusit sa transforme casa parintilor intr-un monstru urias, demn de de un adevarat parc de distractii.

Decor de Halloween: casa transformata in monstru, doar cu polistiren, vopsea si creativitate

Specifice Halloween-ului american, costumele inventive si decorurile infricosatoare au fost adoptate cu bucurie de intreaga lume. Cele mai mari orase ale lumii sunt strabatute, zilele acestea, de vrajitoare, fantome, monstri, zombie, schelete si alte personaje fantastice.

Petrecerile tematice au devenit o obisnuinta si la noi, iar magazinele care comercializeaza costume si decoratiuni specifice au incasari uriase, in aceasta perioada.

Sarbatorita de crestinatatea vestica pe 31 octombrie, seara de Halloween este dedicata comemorarii celor trecuti in nefiinta, inclusiv a sfintilor si a martirilor.

Activitatile festive de Halloween includ cioplitul dovlecilor, petrecerile mascate, colindatul in costume specifice, decoratiuni infricosatoare etc.

Artista Christine McConnell a reusit sa intre in atentia publicului international, datorita modalitatii in care a decorat casa parintilor, demna de filmele lui Tim Burton (regizor al unor productii cinematografice de succes precum „Batman”, „Beetlejuice”, „Edward Omul-Foarfeca” sau „Charlie si Fabrica de Ciocolata”). Americanca a transformat casa parintilor sai intr-un monstru, cu ajutorul unor ochi si dinti de mari dimensiuni, fabricati manual din placi de polistiren.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Imopedia.ro

Actualizat: 31 Octombrie 2015
COMENTARII