Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Apartamentele cu 2 camere rămân în topul preferințelor românilor

21 Octombrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Dacă anul trecut, orașul-vedetă a fost Cluj Napoca, cu o crestere de 13-14%, anul acesta Timișoara are cea mai mare crestere la vânzarea de apartamenteîn timp ce Bucureștiul are o evoluție moderată.

Apartamentele cu două camere au continuat să fie în topul preferințelor românilor care și-au căutat o locuința anul acesta. Însa, pentru București, apartamentele din segmentul premium-lux au avut o crestere de aproximativ 25%, încă de anul trecut, iar tendința continuă.

Și pe partea de închirieri se remarcă tendințe interesante, care demonstrează că investiția într-o proprietate care să fie închiriată ulterior este o alegere bună.

Față de anul trecut, la nivel național, ne situăm la 8% creștere pe prețurile solicitate de proprietarii de apartamente. Din 10 luni, doar 3 au fost pe scadere, cele mai importante fiind august și mai. Însă, am observat că scade numărul de oferte din piață. Față de anul trecut, când erau spre vânzare 40.000 de apartamente, în luna septembrie a acestui an am avut un număr de 30.000-33.000 de apartamente. Există cerere, se cumpară, scad proprietățile disponibile în piață și se pune o presiune suplimentară pe pret”, a declarat Dorel Nita, Head of Data and Research la imobiliare.ro 

Actualizat: 21 Octombrie 2016
COMENTARII