Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Angajati care isi desfasoara activitatea printre benzile desenate.

31 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Metropolitan Life face parte din grupul international MetLife care a patruns pe piata din Romania prin achizitia Alico in 2010 platind nu mai putin de 16 miliarde de dolari, iar in 2012 a achizitionat operatiunile de asigurari de viata si pensii private ale fostei companii Aviva. Ulterior aceste companii au fost integrate intr-una singura sub umbrela Metropolitan Life.

In cazul oricarui sediu de birouri, proximitatea si accesul facil sunt esentiale, atat pentru angajatii nostri, cat si pentru clienti si parteneri. Biroul asiguratorului Metropolitan Life este pozitionat la etajul 4 al cladirii de birouri Europe House din Capitala, pe Bd-ul Lascar Catargiu, nr. 47-53, si ocupa un etaj intreg pe o suprafata de 1550 mp. In sediul central din Piata Victoriei isi desfasoara activitatea peste 160 de angajati.

Crearea unui spatiu si mediu placut, relaxat si adaptat nevoilor angajatilor a fost o prioritate.

Biroul are 10 sali de sedinta de dimensiuni diferite care ofera spatiu adecvat atat pentru sedinte cu un grup mai mare, cat si pentru intalniri cu cativa colegi sau chiar sali in care colegii pot purta o discutie privata sau se pot concentra asupra unei activitati individuale. Birourile sunt pozitionate in open space, iar managementul executiv are birouri individuale.

Exista o bucatarie utilata in sediul Metropolitan Life, folosita si ca sala de mese, precum si zone de relaxare sau "Phone booth" - incaperi in care angajatii pot purta discutii telefonice private, garderoba si lockerbox-uri.

Pe pereti sunt creionate personaje de benzi desenate din familia Peanuts, create de catre americanul Charles M. Schulz in 1950 care i-a dat viata si lui Snoopy, ambasadorul brandului Metropolitan Life. Personajele Peanuts au devenit printre cele mai cunoscute si originale benzi desenate din toate timpurile. De asemenea, fiecare sala de sedinta din biroul Metropolitan Life poarta numele unui personaj.

De-a lungul timpului, indragitul catelus rasa beagle al familiei de benzi desenate Peanuts, Snoopy, a aparut in peste 2.600 de ziare si reviste, precum si in 1.400 de carti, peste tot in lume. Din 1985, Snoopy este ambasadorul brandului american in intreaga lume, iar acum el reprezinta in Romania si companiile Metropolitan Life de asigurari de viata si pensii private.

Dupa o perioada preliminara de planificare, proiectare si optimizare a costurilor, procesul efectiv de reamenajare s-a desfasurat pe parcursul a trei luni, cate o luna pentru fiecare din cele trei zone principale de pe etaj. 

Spatiile deschise, dedicate pentru discutii informale, au fost gandite in asa fel incat sa incurajeze mobilitatea in birou si sunt dotate cu partitii pe care se poate scrie/sterge cu usurinta, stimuland creativitatea si munca in echipa. Spatiile inchise, de mici dimensiuni, in care au fost integrate diverse solutii tehnice pentru o fonoizolatie sporita, sunt dedicate lucrului individual, in liniste, sau discutiilor telefonice care i-ar putea perturba pe ceilalti colegi din open-space.

Sursa: Wall-Street.ro

Actualizat: 31 Octombrie 2014
COMENTARII