Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Agenția imobiliară un partener important pentru un dezvoltator imobiliar de succes

29 Noiembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Clădirile de astăzi depășesc orice limită și imaginație, atrăgând atenția prin înălțimile lor, prin materialele din care sunt realizate și prin serviciile incredibile pe care le oferă clienților.

În jurul pieței imobiliare gravitează o mulțime de alte afaceri inteligente, ce le pot oferi dezvoltatorilor imobiliari resurse prețioase, pentru a-și valorifica așa cum trebuie afacerea de succes.

Agenția imobiliară soluția potrivită pentru promovarea și vânzarea a proiectului tău

Orice proiect imobiliar are nevoie de promovare, fie că vorbim de spații comerciale sau de garsoniere și apartamente de închiriat. De aceea, dezvoltatorii imobiliari pot apela cu încredere la o agenție imobiliară pentru a avea acces mai ușor la cerere.

 

Avantajele sunt nenumărate:

  • acces la o bază de date aflată deja în posesia agenției imobiliare;
  • expertiză completă privind toate implicațiile tranzacțiilor și în domeniile direct sau indirect implicate: imobiliar, financiar-bancar, juridic;
  • comisioane negociabile și rezonabile;
  •  șansa unui acces la mai multe canale de promovare, deoarece agenția imobiliară își poate promova afacerea la târguri și evenimente de profil. Materialele folosite la astfel de întâlniri diferă și au menirea de a te promova pe tine, în cel mai colorat și vizibil mod cu putință: steaguri publicitare mobile, bannere, broșuri, cataloage etc.

Mai mult decât atât, dezvoltatorul imobiliar deleagă astfel o grijă, având libertatea de a se concentra pe alte faze ale proiectului, mult mai importante în acel moment decât promovarea propriu-zisă. 

Trebuie să te poți baza pe un partener de încredere, ce își respectă promisiunile și termenele de finalizare pentru o anumită parte din proiect. Îți recomandam să alegi o companie cu experiență, cu o echipa bine închegată de profesioniști, ce îți pot oferi la timp soluția pe care o căutai.

Surse: corales.ro

           agerpres.ro

Actualizat: 29 Noiembrie 2017
COMENTARII