Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Acces gratuit in parcarea subterana de la Iulius Mall si construirea uneia noi, supraetajate.

15 Aprilie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Daca nu cu mult timp in urma Mall-ul din Timisoara a decis sa introduca parcarea cu plata in subteran, iata ca saptamana aceasta vine cu o noua veste, imbucuratoare: accesul in parcarea subterana este gratuit, incepand de luni, 14 aprilie. 

Datorita numarului mare de masini care vin frecvent la Iulius Mall, reprezentantii centrului comercial au decis demararea lucrarilor la o noua parcare, supraetajata, care va fi gata in 2015.

Cel mai mare Mall din afara Capitalei va pune la dispozitia clientilor sai o noua parcare supraetajata, cu o capacitate de aproximativ 900 de locuri. Noile spatii de parcare vor fi situate in imediata proximitate a mall-ului si vor spori confortul tuturor clientilor care vin la cumparaturi cu autoturismul. Lucrarile vor incepe in cursul acestui an, iar cele 900 de locuri de parcare vor fi date in folosinta in 2015.

Administratţia centrului comercial anunta ca va manifesta in continuare aceeasi atentie pentru ca traficul sa se desfasoare in cele mai bune conditii in parcarea subterana, precum si in cea supraterana. Toate cele 2.500 de locuri de parcare disponibile pot fi utilizate gratuit.

Sursa text: Tion.ro | Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Actualizat: 15 Aprilie 2014
COMENTARII