Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

A fost lansată licitația pentru Centura de Sud a Timișoarei

29 Martie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Compania de Drumuri a lansat licitaţia pentru construcţia unei noi porţiuni din centura de ocolire a Timişoarei. Pe data de 28 martie, către sistemul de licitaţii publice a fost trimisă documentaţia de atribuire pentru realizarea proiectării şi execuţiei Varianta de Ocolire Timișoara Sud.

Veste excelentă pentru timişoreni, au fost demarate procedurile de lansare a licitaţiei publice în vederea stabilirii firmei care se va ocupa de proiectarea şi execuţia variantei sud a centurii. Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis în data de 28 martie, spre validare la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice, documentația de atribuire aferentă contractului de lucrări „Proiectare și Execuție Varianta de Ocolire Timișoara Sud”.

Lungimea Variantei de Ocolire Timișoara Sud este de 25,690 kilometri, fiind vorba de un drum național nou la standarde europene. Noua şosea are ca principală atribuție fluidizarea traficului intern și internațional care intră în țară prin zona Stamora Moravița, se desfășoară pe DN 59, ajunge în zona Timisoara și se îndreaptă către centrul țării pe DN 6 sau pe sectoarele de autostradă Arad – Timișoara – Lugoj.  

Sursa: tion.ro

Actualizat: 29 Martie 2017
COMENTARII