Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

A apărut o nouă aplicație dedicată monitorizării traficului din Timișoara

27 Octombrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timișoreanul Tudor Baștea a realizat un site care preia și analizează traficul din Timișoara cu ajutorul datelor furnizate de Google Maps. Astfel, șoferii care intră pe această pagină pot afla nu numai care sunt cele mai aglomerate artere din Timișoara, dar și orele de vârf de trafic.

Deocamdată, o analiză este disponibilă doar pentru ultima săptămână, însă deja aplicația a dezvăluit unele detalii interesante. Evident, traficul cel mai mare este în zona centrală a municipiului, însă, aplicația arată și orele de vârf ale acestuia.

Potrivit datelor de pe site, orele cele mai cumplite pentru șoferi sunt la 8 dimineața, când lumea merge la serviciu, și 18, când timișorenii se întorc de la serviciu. Interesant este, însă, că între cele două vârfuri mai există o oră când traficul este extrem de aglomerat, și anume ora 13.30-14.30 Cel mai probabil explicația este legată de faptul că mulți sunt în pauza de masă și încearcă în acest interval să își rezolve diverse probleme.

Rămâne de văzut dacă indicii de trafic prezentați pe site vor scădea odată cu pornirea totală a sistemului de management al traficului. Aplicația este disponibilă aici.

Actualizat: 27 Octombrie 2016
COMENTARII