Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

8 motive pentru care este de preferat sa nu tii televizorul in dormitor.

26 Octombrie 2015
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

A devenit deja ceva normal sa ai televizor in fiecare camera din casa, inclusiv in dormitor. Este placut ca, atunci cand te bagi in pat, sa mai prinzi ceva din emisiunea ta preferata. Dar, odata cu confortul acesta, vin si dezavantajele.

Conform regulilor Feng Shui, nu e bine sa punem o oglinda in dormitor, deoarece perturba aura umana.  Cat despre televizor, dormitorul este camera de odihna, iar un televizor nu face decat sa ne bruieze momentul de relaxare inainte de culcare.

8 motive pentru care este important sa renunti la televizorul din dormitor:

1. Dormi mai bine. Sigur, e foarte placut sa te uiti la TV pana adormi, te ajuta sa te relaxezi. Dar chiar daca te hotarasti sa-l programezi sa se opreasca singur, emisiunea sau filmul la care te uiti te captiveaza si amani programarea televizorului, astfel culcandu-te mult mai tarziu.

2. Un exemplu bun pentru copii. Cum le poti spune copiilor ca nu e bine sa stea la televizor pana tarziu, cand exact asta faci si tu? Da un exeplu copiilor tai si scoate televizoarele si din camera lor, dar si din dormitorul tau.

3. Mai mult timp pentru discutii. Cand te uiti la televizor nu mai ai urechi si pentru altii. Fara TV in dormitor poti discuta cu sotul tau ceea ce nu poti vorbi de fata cu copii. Daca ar fi televizorul, sigur ati amana discutia.

4. Mai mult spatiu. Sa nu uitam ca televizorul ocupa ceva spatiu. Odata scapata de el din dormitor, valorifica la maxim spatiul pe care il ocupa.

5. Mai putin praf. Se stie ca televizoarele funcioneaza ca niste magneti pentru praf. Odata cu televizorul, vei scapa si de praful din dormitor.

6. Mai mult timp pentru citit. indata ce ai eliminat principala sursa de divertisment, te poti intoarce la prima ta iubire: cartile. Cand citesti, ochii iti obosesc mai repede si ti se face somn.

7. Economie. Poate nu ai observant, dar televizorul din dormitor consuma multa electricitate, mai ales cand ramane deschis toata noaptea.

8. Nu mai intarzii. Dimineata, primul lucru pe care il faci este sa dai drumul la televizor. Acesta ramane pornit pana pleci la serviciu. Dar cat timp te pregatesti, tragi cu urechea, si uneori chiar te trezesti uitandu-te la stiri, desi erai deja in intarziere. Renunta la el si vei vedea ca pregatirile de dimineata dureaza mult mai putin.

Sursa: casa-gradina.ro

Actualizat: 26 Octombrie 2015
COMENTARII