Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

7.000 de pubele galbene noi - Reciclați după reguli!

05 Aprilie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Vești bune pentru timișorenii care s-au plâns că nu au unde să arunce deșeurile reciclabile! Retim lansează „cea mai amplă acțiune de îmbunătățire a procesului de colectare selectivă” și împarte aproximativ 7.000 de pubele galbene noi la blocurile din Timișoara, pubele folosite exclusiv pentru deșeurile reciclabile.

În următoarele luni, la blocurile din Timișoara vor ajunge mii de pubele galbene, care vor înlocui unele pubele negre care erau destinate deșeurilor reciclabile, pentru ca timișorenii să nu mai încurce containerele. Mai mult, spun cei de la societatea de salubritate, vor fi retrase pubelele negre pentru deșeuri reziduale, într-un număr aproximativ egal al containerelor înlocuite.

Amenzile pentru cei care nu colectează gunoiul selectiv sunt între 500 și 2.500 de lei, polițiștii locali începând deja controalele în Timișoara.

Programul de distribuire urmează să fie anunțat în fiecare zi de vineri, pentru săptămâna viitoare, pe site-ul retim.ro.Informații suplimentare puteți obține și la numărul de telefon 0256.224.809, zilnic, între orele 8-15.30.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 06 Aprilie 2017
COMENTARII