Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

5 trucuri pentru o cameră de zi redecorată în buget

29 Ianuarie 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Camera de zi este cel mai vizitat şi mai utilizat spaţiu din orice locuinţă, de aceea ne dorim să arate impecabil, modern şi atractiv. Aici ne petrecem serile alături de familie, primim musafirii si ne retragem când avem nevoie de câteva momente de linişte, relaxare sau divertisment. Când bugetul pentru amenajare şi design nu ne permite investiţii majore putem ţine cont de următoarele 5 trucuri care pot schimba complet aspectul camerei de zi.

1. Construieşte în jurul covorului

Un covor mic face spaţiul să arate gol şi neaspectuos.   Un covor din perete în perete nu mai este la modă şi   nu îţi pune în valoare parchetul modern. Alege un  covor de dimensiuni medii, cu design modern, în   jurul căruia să construieşti un spaţiu intim şi   confortabil cu ajutorul mobilei.


Un covor mic face spaţiul să arate gol şi neaspectuos. Un covor din perete în perete nu mai este la modă şi nu îţi pune în valoare parchetul modern. Alege un covor de dimensiuni medii, cu design modern, în jurul căruia să construieşti un spaţiu intim şi confortabil cu ajutorul mobilei.

2. Deschide o mică galerie de artă în camera de zi

Camera de zi este una dintre cele mai versatile spaţii cu putinţă. O poţi face să arate contemporan, şic, modern şi avangardist în acelaşi timp dacă adaugi câteva tablouri sau obiecte de artă în locurile potrivite.

3. Joacă-te cu texturile

Aspectul unei camere depinde foarte mult de modul în care ştii să amesteci diverse texturi. O măsuţă de lemn, draperii din satin, lămpi din inox sau bronz, un covor pufos şi moale, accesorii de piele, metal, lana, catifea, toate acestea pot să schimbe complet aspectul camerei dacă reuşeşti să integrezi culorile şi stilurile într-un tot unitar.

4. Adăugă culoare

Printre cele mai simple idei sunt decorarea măsuţei de cafea cu obiecte colorate (o vază, un coş cu flori sau fructe, alte tipuri de aranjamente); adăugarea de pernuţe decorative colorate pe canapea; adăugarea unui covor colorat.

5. Tapet, stickere şi fototapet

Tapetul este o soluţie practică şi estetică şi foarte mulţi o prefera. Un spaţiu mic amenajat cu un perete tapetat luxuriant, în modele somptuoase, geometrice, poate părea brusc mai mare şi mai interesant. Poţi inclusiv redefini tematica unei camere: tapet imitaţie cărămidă pentru un aspect rustic, îmbietor, tapet imitaţie beton nefinisat pentru un aspect modern, industrial, tapet vintage şi câte şi mai câte alegeri ai la dispoziţie.

Sursa: blog.atria.ro

 

Actualizat: 29 Ianuarie 2018
COMENTARII