Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

5 recomandări pentru a vinde o locuință

30 August 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Indiferent de motivul pe care îl avem atunci când ne hotărâm să vinde o locuință este important să ținem cont de câteva sfaturi care vor face, cu siguranță, diferența în ceea ce privește timpul efectiv în care vindem și prețul pe care îl primim pe imobil.

Colectează informații despre piața imobiliară și actorii săi

De multe ori suntem tentați să fugim de agenții și să ne bazăm pe prieteni, nu ar trebui să ne mulțumim cu atât, recomandările specialiștilor în domeniu imobiliar scurtează timpul tranzacției, iar expertiza lor contribuie obiectiv la stabilirea prețului corect și la prezentarea clienților cu adevărat interesați de investiție.

Îmbunătățește aspectul locuinței

Un "cămin” curat, ordonat și aerisit, câștigă, pentru vânzare, un avans considerabil în fața celorlalte proprietăți de pe piață. Nu trebuie să investim sume importante pentru a îmbunătății aspectul locuinței noastre, dar câteva proiecte de tip „Do It Yourself” ar putea aduce schimbări în bine: spre exemplu o ușa de intrare curată sau vopsită, câteva plante decorative sau accesorii minimaliste vor oferi un aer nou locului. Totodată, pereții curați sunt foarte importanți, un strat nou de lavabilă în culori neutre oferă pe lângă senzația de curățenie și efectul spațiu mărit.

Creează „scena” potrivită vânzării

Definește spațiile importante din camere, scoatele în evidență pentru a maximiza toate posibilitățile casei tale: rearanjează mobila, aerisește locul, renunță la măsuțele și dulapurile în plus (cele pe care le-ai cumpărat doar pentru depozitare), la aparatura de fitness, la jucăriile împrăștiate ale copiilor sau ale animalelor de companie și chiar la bibelourile vechi sau la narghileaua pusă la loc de cinste.

Țintește cu atenție cumpărătorii cărora te adresezi

Fie că vorbim despre o persoană singură, un cuplu, o familie sau un investitor imobiliar, atunci când creezi scena pentru vânzare este important să ai o idee despre cumpărătorii tăi, ce le-ar plăcea să vadă și ce „nu” la o prima vizită în vederea cumpărării.

Fotografiază-ți locuința în prezența agentului imobiliar

Pentru o promovare completă fotografiile sunt esențiale, iar opinia unui specialist în domeniu imobiliar este mereu binevenită.

Actualizat: 30 August 2016
COMENTARII