Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

10 cadouri pentru casă nouă cu care nu putem da greș

18 Iulie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Tocmai ați fost invitați la o petrecere de "casă nouă” și doriți să vă surprindeți plăcut cunoscuții? Nimic mai simplu, iată câteva daruri ce cu siguranță îi vor încânta. Înainte de a începe lista de cadouri este important să menționăm că darurile trebuie alese în funcție de destinatari (prieteni, parinti, colegi de munca) și de personalitatea acestora. Totodată în cazul în care nu le cunoaștem suficient de bine gusturile este indicat să rămânem pe variantele clasice de „atenții” precum sticle de vin cu suport, rame foto, seturi de pahare sau alte obiecte ce pot fi expuse ocazional sau care nu produc o schimbare radicală în designul locuinței.

1. În ultima perioadă decorațiunile de perete sunt în mare vogă, avem o varietate de cadouri la care să ne raportăm precum: tablouri, ceasuri sau faimoasele stikere cu mesaje pozitive.

2. Corpurile de iluminat mobile sunt mereu binevenite în orice casă, nu au un preț exagerat, iar pe lângă utilitatea lor ne putem bucura și de efectele decorative pe care le oferă.

3. Niciodată nu avem suficiente farfurii sau pahare! Există o vorbă în popor „am pornit de la furculiță și cuțit”, prin urmare accesoriile de bucătărie sunt foarte potrivite la casă nouă.

4. Dacă avem prieteni ce s-au mutat la casă sau la bloc, dar au parte de o grădină cât de mică, un grătar cadou este o idee minunată.

5. Lenjeria de pat face parte din grupul cadourilor clasice cu care nu dăm greș niciodată.

6. Pernuțele decorative schimbă total aspectul încăperii în care sunt expuse, dacă mai au și mesaje motivaționale ați dat lovitura.

7. Cutiile decorative sunt mereu utile, pe lângă scopul lor de depozitare, forma, culoarea și dimensiunea acestora îmbunătățesc aspectul oricărei camere.

8. Atunci când ne cumpărăm o locuință, ne declarăm în sfârșit triumfători și suntem extrem de mândri în momentul în care ne sunt înmânate cheile locuinței. Un suport de chei personalizat cu numele nostru va conserva acel moment de bucurie, pe care din când în când îl vom resimți utilizând respectivul obiect.

9. Vinul cu o etichetă personalizată sau cu un suport inedit cu siguranță va avea loc de cinste pe barul prietenilor noștri.

10. Trusa de scule de urgență este cadoul perfect pentru orice casă nouă mai ales când încă nu sunt montate toate accesoriile, becurile sau chiar anumite piese de mobilier.

Sursă foto: Pinterest

Actualizat: 18 Iulie 2016
COMENTARII