Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Timisoara se bucura de prima statie de filtrare a aerului, amplasata in Piata Sfantul Gheorghe.

03 Octombrie 2014
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Timisoara are prima statie de filtrare a aerului, ceea ce se presupune ca ne va ajuta sa respiram un aer mai curat. Poate reusim sa ne apropiem de o adevarata Capitala Culturala Europeana

Statia de filtrare a aerului a fost achizitionata de primarie la initiativa unui consilier local. Municipalitatea va plati aproximativ 678.000 de lei pentru acest ”experiment” cu filtrarea aerului, deci peste 150.000 de euro fara TVA, aceasta fiind valoarea contractului atribuit societatii Dr. Office Group din Sfantu Gheorghe.

Statia a ajuns deja la Timişoara si a fost amplasata pentru inceput in Piata Sfantul Gheorghe, avand in vedere ca centrul istoric se afla in santier. 

Firma din Sfantu Gheorghe lucreaza cu Grupul „Systemlife”, o companie italiana ce furnizeaza sisteme de purificare a aerului pentru spatii exterioare şi interioare.

Oficialii municipalitatii timisorene spun ca este prima statie de filtrare a aerului de acest fel din Romania, astfel de sisteme functionand deja in alte tari europene, cum ar fi Italia sau Spania.

Sursa: Tion.ro

Actualizat: 03 Octombrie 2014
COMENTARII