Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Se pregătește șantierul pentru patru benzi pe Calea Buziașului

16 Noiembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Primăria Timișoara se pregătește să înceapă un alt mare șantie, pentru extinderea la patru benzi a Căii Buziașului. Licitația începută în august și-a găsit câștigătorul.

Vor fi așadar patru benzi de circulație pe Buziașului, până la limita cu drumul județean ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Lucrările ar urma să fie făcute cu bani din bugetul Timișoarei pe 2018.

Pe Calea Buziașului, de la sensul giratoriu și până la intersecția cu str. Siemens a fost turnat deja covor asfaltic nou. Pe de altă parte, oficialii Consiliului Județean Timiș susțin că au obținut aprobare prin PNDL pentru proiectul de lărgire la patru benzi a DJ 592 Timișoara – Moșnița Nouă, lucrare estimată la 30 de milioane de lei.

„Data de 30 noiembrie este termenul de semnare a contractelor de finanțare cu Ministerul Dezvoltării pentru cele zece drumuri. Am început procedurile pentru studiile de fezabilitate, pentru a putea trimite documentația la minister. Cel mai probabil vom deschide șantierele anul viitor, toate cele zece”, spunea, recent, Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 28 Noiembrie 2017
COMENTARII