Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Șoferi timișoreni, în curând vor primi amenzile acasă

13 Ianuarie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Radarele instalate în cadrul proiectului de management al traficului rămân în continuare de formă. Însă nu pentru foarte mult timp. În curând, șoferii vor primi amenzile prin poștă dacă sunt prinși apăsând prea tare pedala de accelerație. Ministerul de Interne a dat aprobarea mult așteptată de autoritățile locale.

„S-a făcut un demers către Ministerul de Interne, pentru că de acolo trebuie să vină o aprobare. Era nevoie de aprobare pentru încheierea protocolului, astfel încât să poată fi folosite informațiile din sistemul de trafic management de către Poliție. Acum nu se pot da amenzi decât dacă sunt polițiști în trafic. După câte știu eu, odată semnat protocolul, se vor putea acorda amenzi numai pe baza informațiilor din sistem, adică amenda vine direct acasă”, ne-a explicat primarul Timișoarei.

A venit și răspunsul de la mai marii de la București, care laudă proiectul implementat de primărie.

„Radarele fixe destinate detectării vitezei de deplasare a vehiculelor nu pot fi reamplasate în alte locații în afara celor existente decât în baza unei noi verificări metrologice pe amplasament și resigilării dispozitivului de filmare. Camerele video surprind și înmagazinează imagini cu numerele de înmatriculare ale autovehiculelor care au depășit viteza legală, periodic acestea urmând a fi descărcate pe un computer și prelucrate în vederea identificării conducătorilor care au săvârșit contravenții”, se arată în adresa trimisă de IGPR.

Totodată, oamenii legii sunt de acord ca polițiștii rutieri să stea alături de specialiștii primăriei în Centrul de Comandă și Control. Mai mult, sunt de acord ca aceștia să fie și instruiți în cadrul proiectului, pentru ca într-un final să le poată trimite amenzile acasă șoferilor.

Reprezentanții primăriei trebuie să finalizeze și recepția proiectului acum fiind în faza de remediere a problemelor constatate la recepție, termenul limită pentru această operațiune fiind sfârșitul lunii ianuarie.

Mai multe informații aici: tion.ro

Actualizat: 13 Ianuarie 2017
COMENTARII