Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Șantier pe strada Andrei Șaguna.Tramvaiele 5, înlocuite cu microbuze

02 Septembrie 2017
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Societatea de Transport Public Timișoara, anunță devierea mijloacelor de transport în comun din pricina lucrărilor de asfaltare de pe strada Andrei Șaguna. Tramvaiele de pe linia 5 vor fi înlocuite de microbuze.

Începând de sâmbătă, 2 septembrie, liniile 1 și 2 de tramvai vor circula din Piața Traian pe strada Dacilor, pe str. Mihail Kogălniceanu, Gara de Est și retur. Linia 10 de tramvai nu va mai circula deloc, iar tramvaiele de pe linia 5 vor fi înlocuite cu microbuze.

Microbuzele STPT care vor ține locul tramvaielor 5 vor circula pe traseul Ronaț – Calea Bogdăneștilor – str. Macilor – str. Mircea cel Bătrân – Bd. Cetății – Calea Bogdăneștilor – str. Taborului – str. Semicerc – str. Dunării – Ronaț. Stațiile vor fi comune cu cele de tramvai, dar se vor înființa și două stații noi, pe strada Macilor, înainte de str. Mircea cel Bătrân și pe Bd. Cetății, înainte de intersecția cu Calea Bogdăneștilor.

Liniile de autobuz 21 și Expres 8 vor merge totuși pe strada Andrei Șaguna, însă pe o singură bandă.

În zona Fabric va fi introdus un autobuz care va avea traseul: Piaţa Traian – strada Dacilor – strada Mihail Kogălniceanu – Gara de Est – strada Avram Imbroane – strada Gheorghe Adam – Calea Dorobanţilor – strada Andrei Şaguna – strada Iepurelui – strada Ştefan cel Mare – Piaţa Traian.

Tot de sâmbătă începând, până luni, 4 septembrie, din cauza lucrărilor de asfaltare de pe Bd. Mihai Eminescu, autobuzele articulate de pe linia Expres 7 vor fi deviate pe Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. Regele Ferdinand – Piața Regina Maria și retur. Autobuzele vor opri în stația Catedrala Mitropolitană, comună cu cea de tramvai, și Regina Maria.

Sursa: tion.ro

Actualizat: 02 Septembrie 2017
COMENTARII