Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Începe proiectul de modernizare a pasajului Popa Șapcă

07 Iunie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Începe proiectul de modernizare a pasajului Popa Șapcă. O bucată din strada Demetriade va fi închisă, la fel ca și intersecția de la pasaj, dar municipalitatea va asigura o rută alternativă care va lega Bd. Antenei de str. Enric Baader.

Potrivit primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pentru pregătirea lucrărilor de la pasajul Popa Șapcă, va fi asigurată o conexiune de la sensul giratoriu de la Galeria 1 până pe Calea Aradului, prin zona ce ține de mall. Se va asigura o cale de comunicare pe patru benzi pe traseu.“ Până când ajunge avizul de la Compania Căile Ferate Române, firma care a câștigat licitația va începe să lucreze în zona Galeriei 1, la sensul giratoriu de la intersecția Bd. Antenei cu Calea Sever Bocu. Pe acolo va fi restricționat traficul, dar nu se va închide circulația. Șoferii vor putea trece spre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei prin fața mallului, iar cei care vor dori să ajungă pe str. Aristide Demetriade, la str. Enric Baader sau mai departe, vor putea folosi o stradă care va fi amenajată prin fața magazinului de bricolaj Praktiker. Va fi o porțiune pe care nu se va putea circula și pe o parte și pe alta. Durează 3-4 săptămâni amenajarea acestui drum provizoriu de pământ cu piatră spartă. Va fi ceva similar cu ce am făcut la Michelangelo, unde am făcut acea amenajare provizorie ca să putem circula”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Pasajul subteran Popa Şapcă este amplasat în zona centrală a municipiului Timişoara și asigură legătura dintre centrul oraşului şi zona Calea Lipovei, respectiv Calea Aradului. În prezent, circulaţia auto este strangulată în zona pasajului, iar deplasarea autovehiculelor se face pe două sensuri de circulaţie atât în zona pasajului cât şi a străzilor Popa Şapcă, Aristide Demetriade şi Antenei.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 18 luni.

Sursa: gazetadinvest.ro

           tion.ro

Actualizat: 07 Iunie 2016
COMENTARII