Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

Încep șantierele la cele două poduri peste Bega din zona Iosefin.

07 Mai 2018
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

A venit momentul deschiderii șantierelor la cele două poduri peste Bega din zona Iosefin. Cele două firme care se ocupă de lucrări încep șantierele astăzi, 7 mai. Un pod se închide complet, iar pe altul va fi restricționată circulația, cel puțin deocamdată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La trecerile peste Bega nu s-au mai făcut intervenții serioase de foarte mulți ani, ambele poduri ieșind din perioada de garanție și devenind un real pericol pentru cei care le traversează. Reprezentanții primăriei au semnat încă din luna martie contractele cu firmele care au câștigat licitațiile pentru reabilitarea celor două poduri din zona Iosefin și au dat chiar și ordinele de începere a lucrărilor, la sfârșit de aprilie.

În vreme ce Podul Eroilor, care leagă str. Iancu Văcărescu de Splaiul Nicolae Titulescu și dă în porțile fostei fabrici Elba, va fi închis complet, pe Podul Ștefan cel Mare, cunoscut până nu demult ca Podul Dragalina, se va putea circula pe câte o bandă pe sens. Jumătate din pod va fi închisă pentru lucrări, dar pe cealaltă jumătate se va circula pe o bandă în sensul către gară, lângă bordură, și în sens invers peste liniile de tramvai. Se va circula și pe splaiuri, pe Vladimirescu și pe Titulescu, dar cu restricții înspre canalul Bega pe fiecare parte. Sensurile se păstrează, dar o bandă va fi rezervată pentru lucrări, înspre canal. Dacă se vine dinspre Iosefin se va putea face dreapta spre centru.

Lucrările ar trebui să țină nouă, respectiv zece luni, însă vor fi influențate, evident, de vreme, așa că este foarte probabil să fie gata abia în primăvara anului viitor.

Sursa : tion.ro

Actualizat: 07 Mai 2018
COMENTARII