Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 
 

În această toamnă: 4 stiluri noi de amenajare a locuinței

21 Septembrie 2016
 
 
 
 
 
( 0 comentarii)

Scandinavian Touch – Un mod de viaţă

Inspiraţia scandinavă, de o simplitate exemplară, stă la baza stilului Scandinavian Touchprezentat de Hornbach, aducând un şarm stilistic cu totul deosebit. Designul nu este unul pretenţios, fiind dictat de funcţionalitatea şi relaxarea specifice ţărilor nordice.

Atenția este concentrată asupra nuanțelor pastelate deschise, atât pentru amenajarea integrală, cât şi pentru decoraţiuni şi alte accesorii. Pentru pereţi este recomandată culoarea albastră, aceasta fiind completată cu nuanțe de gri deschis, crème-rosé și alb-unt. Cât despre mobilier sau alte decoraţiuni, Hornbach propune elemenetele din lemn de culoare deschisă.

Modern Rustic – Căldura casei tale

Natural și durabil – acestea sunt elementele care caracterizează stilul Modern Rustic. Cu accent pe nuanțe calde şi mult lemn pentru amenajarea spațiilor, şi în această idee de decorare toată atenția este concentrată asupra confortului.

Pentru decorațiuni sunt utilizate materiale în culori naturale, chiar și lucrate manual. Deschiderea spațiului de locuit către natură constituie, de asemenea, o parte esenţială a acestei tendințe. Modern Rustic poate crea un ambient ce va aduce clipe minunate petrecute alături de familie, într-un loc în care fiecare se simte bine.

House of Elegance – Oferită de natură

În acest stil de amenajare a locuinței, prezentul se întâlnește cu trecutul: elementele moderne se bazează de fiecare dată pe un design ce amintește de trecut. Suprafețele de calitate superioară din malachit și agat sunt combinate cu accesorii din cupru și de culoare aurie. În acelaşi timp, materiale catifelate și mătăsoase, cu modele fine, asigură efecte misterioase.

Această armonie defineşte valoarea întregii amenajări. În încăperile decorate conform stilului House of Elegance este asigurată o atmosferă caldă pentru primirea oaspeților şi pentru clipe preţioase petrecute împreună.

Magic Moments – Armonii în nuanţe de roşu

Viața trăită cu intensitate într-o ambianță elegantă se află în centrul atenției când vine vorba de stilul Magic Moments care oferă cadrul perfect pentru clipe relaxante.

Nuanțele bogate de roșu specifice toamnei marchează selecția de culoare și conferă senzația de stabilitate. Nu doar culorile, ci și alte obiecte de amenajare aduc note teatrale, iar căldura pe care o emană acestea transformă ambientul într-un loc în care oricine s-ar simţi confortabil.

Sursa: sporulcasei.ro

Actualizat: 21 Septembrie 2016
COMENTARII