Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 

Servicii

‚ÄčCum crezi ca va suna orchestra fara dirijor ?
Indiferent de modalitatea de plata, exista numerosi factori care pot influenta accesul la cea mai buna oferta.

Intr-o tranzactie, de cele mai multe ori sunt implicate o serie de persoane/institutii, fiecare avand rolul sau important in desfasurarea procesului de achizitie/inchiriere: proprietar, cumparator/chirias, notar, banca, primarie, oficiul de carte funciara, evaluator, auditor energetic.


Aici apare rolul consultantului imobiliar profesionist - singurul in masura sa medieze partile implicate in tranzactie. Intr-adevar, acest lucru nu va fi la indemana oricui, deoarece pe langa experienta, acesta are nevoie si de un set complex de cunostinte, inclusiv procedurale, cu privire la tipologia imobilelor, preturi de piata, aspecte juridice si financiar-bancare.


Consultanta imobiliara
Una dintre “greselile” clasice pe care le intalnim la majoritatea clientilor este aceea de a cauta in primul rand oferta, inainte de a-si alege consultantul.
Clientul este intr-o permanenta “fuga” dupa oferta. Marea provocare – incercarea de a gasi proprietatea dorita la pretul corect.
Piata imobiliara este complicata, atat prin numarul mare de oferte de comparat, cat si datorita faptului ca se afla intr-o continua miscare si transformare.
Toate proprietatile sunt unice in felul lor. Nu exista doua proprietati identice, dupa cum nu exista doua tranzactii imobiliare la fel.
De aceea este necesar sa lucrezi indeaproape cu un consultant imobiliar. Profesionist. Acesta se va afla in primul rand in cautarea unui client dispus sa-i impartaseasca criteriile care stau la baza deciziei de achizitie/inchiriere si a oricaror factori care pot influenta aceasta decizie.
Astfel incat sa poata oferi cu promptitudine proprietatea potrivita la momentul potrivit.
In consecinta, pentru a-ti spori sansele, iti recomandam ca in primul rand sa alegi consultantul, respectiv agentia. Portretul ideal al acestora: sa aiba experienta, sa detina o oferta cat mai completa, sa inspire incredere, sa manifeste disponibilitate.


Consultanta juridica

Orice client porneste la drum cu ideea de a face cea mai buna alegere.
In schimb, de nenumarate ori oferta care pare a fi cea “potrivita” presupune diverse implicatii juridice.

Nu rare sunt situatiile in care imobilul este grevat de diverse sarcini, gen ipoteci, datorii la asociatia de locatari, puneri in executare, restante la banci, mosteniri nedezbatute din ratiuni financiare, proprietari indisponibili (plecati in strainatate), revendicari. E simplu sa spunem “nu e problema mea, ci a proprietarului, sa o rezolve si atunci voi achizitiona imobilul...”.

De cele mai mute ori aceasta abordare nu va duce insa la o solutionare. Apar probleme de cunostinte si cadru juridic adecvate, probleme de disponibilitate financiara si nu in ultimul rand, de incredere.

Consultantul imobiliar profesionist va gasi solutii acolo unde altii spun “nu SE POATE”.
Experienta noastra, colaborarea cu notari consacrati, cu avocati specializati pe segmentul imobiliar, cu consultanti bancari avizati, ne indreptateste sa pretindem ca suntem acei consultanti profesionisti care cauta si gasesc solutii adecvate.


Consultanta financiar-bancara

Aprobarea unui credit ipotecar are la baza doua componente esentiale: analiza financiara a veniturilor clientului si analiza juridica a actelor de dobandire a imobilului ce urmeaza a fi achizitionat.

Cautarea unei solutii de creditare inainte de cautarea imobilului propriu-zis te scuteste de pierderea de timp si energie incercand sa achizitionezi o proprietate pe care e posibil sa nu ti-o permiti (multe banci ofera deja solutia de pre-aprobare financiara).

Gasirea proprietatii dorite la pretul corect nu este un lucru facil. Pierderea unei oferte te poate costa timp si bani. Ezitarile inspectorilor de credite in a-ti garanta finantarea au la baza fie incompetenta, fie lipsa de experienta.

Te putem ghida spre consilierii de credite potriviti, indiferent de banca aleasa, astfel incat frica asumarii unei consilieri constructive din partea acestora sa nu mai fie un impediment.

In ce ne priveste, ne ASUMAM in mod constient raspunderea pentru consultanta noastra – atat cu privire la partea juridica, cat si la orice alte aspecte implicate: evaluare, istoricul bancii in piata de creditare, disponibilitatea reala a acesteia de a finanta achizitionarea de imobile, experienta diversilor inspectori de credite.