Agentie imobiliara Timisoara
Corales pe Facebook
Corales pe Google Plus
Corales pe Twitter
Corales pe linkedIn
Limba romana Limba engleza
 
oferte
RECOMANDATE
 
oferte in
EXCLUSIVITATE
 
oferte
BLOCURI NOI
 
ultimele
ACTUALIZARI
 
oferte
REZIDENTIAL
 

Ghidul cumparatorului

Ai luat decizia de a achizitiona o locuinta.

Stii ce iti doresti ?
In primul rand va trebui sa te gandesti la nevoile care au dus la aceasta decizie: vrei un confort suplimentar, ai o familie mai numeroasa, iti doresti o alta zona/oras pentru a locui (mai aproape de noul serviciu, o zona cu mai multe facilitati – scoli, magazine, centre sportive)?

Va trebui sa iti ordonezi criteriile de alegere a viitoarei locuinte in functie de prioritatile tale. Pretul, marimea, compartimentarea, amplasamentul, facilitatile, amenajarea pot fi doar cateva dintre acestea. Intrebarea care apare nu este daca exista proprietatea ideala (cea care intruneste toate conditiile de cautare), ci la ce pret o poti gasi? Daca nu gasesti proprietatea dorita in limita bugetului de care dispui, prioritizarea criteriilor de cautare este capitala pentru a nu pierde timp si bani in demersul de achizitie.

De ce buget dispui?
La ce mod dispui de suma necesara pentru achizitia locuintei? In numerar sau vrei sa apelezi la un credit bancar? Este foarte important ca inca de la inceput sa stii exact pe ce suma te bazezi, chiar si in conditiile in care initial vei dori sa salvezi cat mai mult posibil din bugetul disponibil.

In acest sens, recomandam ca inca de la inceput sa cunosti cu exactitate bugetul maxim de care dispui, s-ar putea ca o proprietate mai scumpa decat suma alocata de tine initial sa isi merite totusi banii datorita unei mai bune amplasari sau datorita amenajarilor si dotarilor pe care le are.

Cum poti gasi proprietatea dorita?

Ar trebui sa fie usor.
Consulti anunturile de mica publicitate din presa scrisa, website-urile de profil. Si totusi... informatii expirate sau cel putin partial false, venite atat din partea unor proprietari cat si din partea unor intermediari... si intr-un final, cand totusi ajungi sa vizionezi imobilul, constati ca proprietarul nu este de fapt decis sa vanda, este ingradit de diverse aspecte financiare sau juridice legate de imobil, sau are deja un client foarte interesat.

Tocmai ai intrat in labirint: un labirint al proprietarilor, intermediarilor, potentialilor cumparatori, un labirint al etapelor pe care trebuie sa le parcurgi, al aspectelor juridice si al costurilor. Ai nevoie de o iesire din acesta. De cele mai multe ori, solutiile care par facile la inceput se dovedesc a nu fi si cele mai potrivite.

Te intrebi: "Ma doare ceva! Ma tratez singur sau consult un doctor? Un oarecare sau un specialist ? Care este garantia ca imi va trece?"
"Am o problema juridica! Ma reprezint singur in instantele de judecata sau apelez la un avocat? Unul consacrat, cu renume, sau unul ales la intamplare?"

Raspunsul: depinde cat de tare te doare sau cat de importanta este problema juridica.
Pentru decizii capitale ai nevoie de consultatii specializate. Iar decizia de achizitie a unei locuinte este una dintre acele decizii capitale, poate singulara in viata, unde NU iti permiti sa gresesti.

Putem fi specialistul tau in acest labirint imobiliar.
In cei peste 9 ANI de activitate in domeniu am castigat o pozitie de TOP in rezidentialul timisorean. Venim mai aproape de tine comunicandu-ti avantajele pe care le vei avea alegand CORECT, alegand CORALES
.
Ce NE diferentiaza?
- avem EXPERIENTA, cu toate ca suntem tineri.
- INFORMATIA conteaza. Cat mai COMPLETA, cat mai de CALITATE. Indiferent de moment sau de cerere.
- facem lucrurile "ALTFEL", intr-un sens POZITIV.
- suntem reali COORDONATORI ai tuturor celor implicati in tranzactie. De la inceput pana la sfarsit.
- suntem CAPABILI sa gestionam orice situatie, inclusiv juridica si financiar-bancara.
- te informam COMPLET cu privire la toate implicatiile tranzactiei.
- gasim solutii acolo unde altii spun "nu SE POATE".

Te poti convinge si mai mult de aceasta diferenta consultand si paginile "Servicii" si "Baza de date completa" din website-ul nostru.